понеділок, 18 червня 2012 р.

Твори і перемагай на проекті «ART-вибір»


Якщо тобі не байдуже майбутнє країни, у якій ти живеш? Маєш цікаві творчі ідеї? Не проґав участі у творчій платформі «АРТ-вибір» на виборчу тематику.

Чотири номінації - Конкурс відеороликів, Конкурс аудіороликів, Конкурс слогану та Конкурс малюнка-демотиватора на дві теми – «Прийди і проголосуй!» та «Не продавай свій голос!» стартують 27 червня 2012 року.

«ART-вибір» організований Незалежною Асоціацією телерадіомовників за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Проект не співпрацює із жодною політичною силою, а має на меті спонукати українців виконати свій громадянський обов’язок.

Вмієш працювати з «картинкою» і звуком – візьми участь у відео- та аудіо конкурсі, знявши/записавши 20-секундний ролик. РРРРоботу із посиланням на файлообмінник, де вона розміщена, а також заповнену анкету надсилай на скриньку artvybir@gmail.com.

Вмієш малювати цікаві демотиватори – стань учасником конкурсу на найкращий малюнок-комікс. Оцифровані роботи із заповненою анкетою також надсилай на скриньку artvybir@gmail.com.

Для участі у конкурсі на найкращий «виборчий» слоган конкурсні варіанти разом із анкетою чекаємо на скриньці artvybir@gmail.com.

Роботи можна подавати як на одну тему, так і на дві.

Ми розраховуємо на вас – громадські активісти, журналісти, представники телерадіокомпаній та студенти!

Головний приз конкурсу відеороликів – 8000 грн. Два других місця отримають по 4000 грн, три треті призові місця – по 2000 грн.

Головний приз конкурсу аудіороликів – 4000 грн. Додаткові призи у конкурсі на найкращий аудіо ролик від Домініка Т’єрі, незалежного експерта Ради Європи – два MP3-рекордера (по 1650 грн), кілька MP3-програвачів та планшет (типу Android).

Два переможці у конкурсі на найкращий малюнок-демотиватор отримають по 1600 грн.
Два основні призи у конкурсі на найкращий слоган – по 1400 грн.

Прийом усіх конкурсних робіт триває до 7 вересня 2012 р. Фінал проекту «Арт-вибір» 21 вересня 2012 року.

Оцінюватиме конкурсні роботи професійне журі у складі відомих медіа експертів, громадських діячів та митців. За новинами конкурсу стеж на сторінці «ART-вибору» у спільноті facebook . Роботи-переможці «ART-вибору» презентуватимуть в рамках соціально-інформаційної кампанії на регіональних ЗМІ та в Інтернеті.

Не будь байдужим, переконай інших своєю творчістю в необхідності прийти на вибори і подбати про майбутнє нашої країни!


Контактна особа - Христина Дрогомирецька
Тел. 067 657 95 15

Немає коментарів:

Дописати коментар